Ondernemersreis opleiding in Dubai

De ondernemer van de toekomst

Bouw je Business Blueprint… in Dubai!

Next Level Entrepreneurship

Als ondernemer wil je impact maken. Je wil meerwaarde creëren. Voor de samenleving. Voor je klanten. Voor je partners. Voor je team. En voor jezelf. En dat is maar mogelijk wanneer je voluit kan inzetten op je visie en je creativiteit. Met dit meerdaags opleidingsprogramma bouw je een bedrijf dat groter is dan jezelf, zodat je de impact kan maken die je hebt vooropgesteld.

Wil jij je ondernemersmindset stretchen en tegelijkertijd werken aan de toekomst van je business? Wil jij uit je operationele rol stappen en durven groot denken in een van de meest inspirerende omgevingen in de wereld? Dubai is een internationale hub met een missie: ‘creating an environment for others to succeed’. Dit principe trekken we via praktische workshops door naar ons eigen bedrijf. We werken aan een organisatiestructuur waarin je team succesvol kan zijn, en waarin jij als ondernemer misbaar wordt.

We werken in een kleine groep van ondernemers met groeibedrijven en een groeimindset zodat er onderling kennis en praktijkervaring uitgewisseld kan worden.

Bouw vandaag aan je business van morgen!

Wil je ook gaan voor een duurzaam en schaalbaar bedrijf?

Dan moet je als ondernemer misbaar worden. Ben je in te veel processen betrokken? Dan gaat er groeipotentieel verloren. Daarom ga je delegeren en automatiseren. En dat brengt uitdagingen met zich mee! Want je wil toch ook de controle behouden? En hoe pak je het aan wanneer je voornamelijk onderneemt op buikgevoel?

Alles start met een helicopterview. En die nemen we in een van de meest inspirerende plaatsen van de wereld: Dubai. Het land van innovatie. Het land van opportuniteiten. Het land van een excellente klantbeleving. Hier zal je uit je operationele rol stappen en je toekomstvisie vormgeven. Je werkt aan een organisatiestructuur waarin jij positief overbodig bent. Je zal je processen in vraag stellen en ze structureren, delegeren, documenteren en automatiseren. Doordat we inspirerende plaatsen bezoeken, zal je getriggerd worden om groot te denken. Bovendien zijn er verschillende gelegenheden om te netwerken en masterminden met collega-ondernemers met groeibedrijven. Get inspired to LEVEL UP!

Hoe ziet het programma er uit?

Dag 1: De Dubai Mindset: ondernemen vanuit visie voor de toekomst.
Dag 2: De Systems Mindset: bouw een bedrijf dat ook runt zonder jou.
Dag 3: Scaling Up Secrets: zo kan je de groei van je bedrijf accelereren.
Dag 4: Vurige Vrijdag: losbreken uit je gouden kooi.

Mag ik je voorstellen aan…

YOLOpreneur, Hoe bouw je een bedrijf dat ook runt zonder jou?

YOLOpreneur is een managementboek dat uitkomt op 22/11/22 in samenwerking met Lannoo Campus. Ik stel het in primeur aan je voor tijdens de workshops!

Breek jij ook los uit je gouden kooi?

Praktische informatie

Data

Het programma gaat door van dinsdag 8 november 2022 tot en met vrijdag 11 november 2022. Je komt bij voorkeur een dag op voorhand toe.

Inbegrepen in je investering

 • 4 dagen trainingsprogramma
 • 4 x lunch met drank
 • 4 x masterminden met ondernemers
 • 3 x op uitstap in Dubai (incl. toegangstickets en taxi)
 • 1 x werkboek
 • 1 x boekenpakket (YOLOpreneur & 2 extra businessboeken)
 • online accountability groep tot 4 weken na afreis

Investering

Je investering bedraagt € 3.325 indien je gebruik maakt van de kmo portefeuille (anders € 4.750 +btw).
Exclusief diners, hotel en vlucht.

 • Gemiddeld tarief voor een Emirates-retourticket: € 700.
 • Gemiddeld tarief voor een tweepersoonskamer met ontbijt in de regio Dubai Marina / JBR Beach: € 250 per nacht. Of overnacht mee in het exclusieve hotel Caesars Palace op het Bluewaters Island : +- € 1.000 euro per nacht op basis van twee personen met ontbijt. Je kan de kamer delen met een andere deelnemer en zo de kostprijs halveren. Uiteraard kan je de opleidings-, en reiskosten inbrengen in je zaak.

“Do not underestimate your thoughts, because your energy, determination, success, and even health are directly related to your positive thoughts.”

His Highness Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum

Wie is Karen?

Karen Dendas (34) stapte op haar 20ste in het ondernemerschap. Samen met haar co-founder Danny bracht ze haar start-up naar een scale-up met +1 miljoen jaaromzet.

De afgelopen jaren maakte ze zichzelf misbaar in haar zaak. Met het HERO-model in haar boek YOLOpreneur inspireert ze nu ook andere ondernemers om op een positieve manier overbodig te worden op de werkvloer.

Het is haar persoonlijke missie om ondernemers te helpen om slim te ondernemen en zo voluit te genieten van het leven.

Verzeker je plaats in Dubai!

Ga je mee? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier. Je inschrijving is definitief wanneer je een bevestigingsmail ontvangt. Ook ontvang je de instructies om de kmo portefeuille subsidie aan te vragen.

  Winkelwagen
  Scroll naar top